Változások és indítványok

2009.04.02. 06:09

Mivel elég gyenge a városkassza mérlege és a városalapítók elég sokat raknak bele, így nemsokára minimális adónövekedéssel nézhetünk majd szembe. Nem kell annyira meghúzni az öveteket csak duplázódni fognak az elözőleg leírt összegek. Ellenben, aki ranggal rendelkezik, az kicsivel többet fog fizetni. Sajnos muszáj megtenni ezen lépéseket ahhoz, hogy városunk jobban fejlödjőn.

Naiva, mint pénzügyi tanácstag és városalapító tanácsára írtam ezt a kis fejezetet a külső fórumunk falára.

A további változásokról mindig kaptok értesítőt!

Szerző: Naiva és Megaron Csabdi - The West

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thewest-csabdi.blog.hu/api/trackback/id/tr821041114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ozsi 2009.04.02. 06:33:01

Kedves Megaron! Köszönöm segítséged! Kiegészítésképpen csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy körülnéztem és más városokban a belépési valamint tagdíj jóval magasabb, mint a miénk. Ezt csak azért írtam, mivel mi az elején vagyunk, de a későbbiekben lakosságunk növekedésével a tagdíjak emelkedni fognak. Szerencsénk, hogy most még viszonylag békésebb területen vagyunk és nincs az a zsufoltság, mint a tulsó végen.
süti beállítások módosítása